Pensiunea Trapez Sacele

Situata la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, la 10 minute de centrul orasului si 50m de Dn 1 intr-un cadru pitoresc, Pensiunea Vila Trapez *** ofera un confort deosebit si o intimitate aparte.

Inaugurata in luna Decembrie 2008, pensiunea se evidentiaza prin calitatea dotarilor, rafinamentul finisajelor care impreuna cu atmosfera primitoare si profesionalismul serviciilor fac din Vila Trapez *** destinatia ideala pentru o calatorie de afaceri sau un refugiu ospitalier pentru petrecerea unei vacante de neuitat.

Vila Trapez *** pune la dispozitia turistilor 9 camere duble si 2 garsoniere, sala de conferinte, salon de mic dejun, bar de zi, terasa, parcare supravegheata in curtea interioara si gradina cu gazon. Cele mai moderne dotari, au fost gandite pentru a va face sejurul cat mai agreabil.

Vila Trapez *** este ideala pentru petrecerea unui sejur intr-un cadru natural deosebit, foarte linistit, in apropierea padurii si a muntelui, dar totodata aproape de centrul orasului.
La 200 m de pensiune se afla telescaunul si partia de schi Bunloc, locul ideal pentru pasionatii de parapantism, acesta fiind singurul loc din zona in care se mai pot face lansari in siguranta.

Vila Trapez *** este perfecta pentru intruniri de afaceri sau evenimente, dispunand de o sala de conferinte, complet echipata, cu o capacitate de 25 locuri, internet wireless, salon de mic dejun multifunctional pentru 70 de persoane, care poate fi folosit ca si sala de conferinte sau prezentari.

Pentru sanatatea oaspetilor nostrii va recomandam sa fumati doar in locurile special amenajate.

Pret de la: 185 ron (contine mic dejun)

Cazare Sacele , , , , , , , , , , , , ,

Related Listing

1 Review

  1. Hosting, 2 years ago

    Amplasata la intrarea in Brasov, Vila Trapez se afla la 50 de metri de drumul national DN 1 si la 6,5 km de centrul istoric al orasului.

       -   Reply

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Despre Turism Brasov

Vrei sa vizitezi orasul Brasov? Esti in cautare de cazare, un loc in care sa maninci bine si ieftin?

TurismBrasov.ro vine in intimpinarea ta! Vei gasi de la atractii turistice in judetul Brasov, pina la unitati de cazare! Vei intra in direct cu posesorul unitatii, fara nici un alt intermediar.

Latest News

Trafic

Free Web Hosting