Pensiunea Old City Brasov

Brasovul, un oras istoric situat in platoul Tara Barsei, pe drumul ce strabate valea Prahovei si se serpuieste prin Predeal, a reprezentat odinioara una din cele mai importante fortarete economice, situandu-l cel mai important oras din Transilvania.

Centrul Vechi sau cartierul Cetate, reprezinta, asa cum si numele inspira, zona Brasovului care inca pastreaza aerul pitoresc de altadata. Prin parcurgerea acestuia putem admira casele ce “se sprijina una de alta”, construite dupa un plan bine mestesugarit, boltele cu arcuri frante apartinand stilului gotic ori cele curbate reprezentand trecerea spre Renastere, ce reintregesc tabloul orasului medieval si reusesc sa aduca in fiecare moment, cadrul medieval de mult apus.

Pensiunea Old City, asezata in Centrul Vechi, isi supune arhitectura exterioara linieii trasate de istorie, insa revigoreaza formele vechi prin culoare tocmai in a ne pregati pe noi, oaspetii, pentru ambianta interioara tradata parca prin ornamentele aplicate inca de la intrare.

Strategic pozitionata, pensiunea Old City, poate reprezenta un punct de plecare catre mai multe centre de atractie turistica precum Pietrele Lui Solomon, Muzeul de Istorie, Bastionul Tesatorilor, Poiana Brasov, Biserica Neagra etc, transportul in comun fiind foarte accesibil in aceasta zona.

Va asteptam cu “portile deschise” in zona mirifica a Brasovului, cu un pat cald si o masa gustoasa la pensiunea Old City.

Preturi incepind cu 100 ron

Brasov Cazare Mancare Pensiune Restaurante , , , , , , , , , ,

Related Listing

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Despre Turism Brasov

Vrei sa vizitezi orasul Brasov? Esti in cautare de cazare, un loc in care sa maninci bine si ieftin?

TurismBrasov.ro vine in intimpinarea ta! Vei gasi de la atractii turistice in judetul Brasov, pina la unitati de cazare! Vei intra in direct cu posesorul unitatii, fara nici un alt intermediar.

Latest News

Trafic